Vrei sa ai o viata sexuala plina de multumire? Atunci trebuie sa afli care sunt pozitiile care le innebunesc pe femei si prin intermediul carora ai cele mai mari sanse sa le aduci la orgasm.

1. Numarul 8
Aceasta pozitie ii dubleaza ei placerea orgasmica: miscarile circulare ale penisului innebunesc vaginul iubitei in timp ce osul pubian stimuleaza la maximum clitorisul. Este o pozitie relativ usoara, derivata din pozitia misionarului, cu o exceptie: barbatul nu este aplecat peste iubita, ci se sprijina in maini cu bratele perfect intinse, fara sa aiba coatele flexate.

2. Menghina
Acum femeia preia controlul. Cu picioarele stranse si gleznele incrucisate, femeia este cea care hotaraste profunzimea penetrarii si ritmul actului sexual. Partenera sta intinsa pe burta avand picioarele stranse si gleznele incrucisate, astfel incat barbatul poate sa-i mangaia sanii sau sa-i sarute ceafa. Desi aceasta pozitie ofera megasenzatii, nu prea este loc pentru miscari ample. Insa poate fi practicata cand barbatul nu doreste sa aiba orgasm inaintea partenerei.

3. Dragonul
Partenerii trebuie sa fie pregatiti pentru o experienta electrizanta. Stimularea circulara a penisului o va ajuta pe femeie sa aiba un superorgasm. Ca si in cazul precedentei pozitii, nu este loc de prea multe miscari, insa cum femeia este intinsa pe burta si cu o perna sub ea astfel incat soldurile putin ridicate sa favorizeze penetrarea. Tocmai de aceea, barbatul trebuie sa-si dea toata silinta pentru a intarzia orgasmul si cel mai bine este sa acorde o atentie sporita unor parti ale corpului iubitei care de obicei sunt neglijata, de exemplu spatele si ceafa.

4. Pe margine
De aceasta data, femeia este deasupra si, prin urmare, ea este cea care detine controlul in totalitate, atat asupra adancimii penetrarii cat si a ritmului si intensitati stimularii clitoridiene. Barbatul se afla pe marginea patului, cu picioarele pe podea, in timp ce spatele sau este sprijinit pe un munte de perne iar femeia este deasupra. De asemenea, este una dintre pozitiile preferate ale barbatilor devreme ce pot sa-si sarute iubita pe sani, buze sau gat in timp ce-i mangaie fundul sau coapsele.

Citeste si...  Pozitii sexuale de care sa te feresti si motivul pentru care ar trebui sa le eviti

5. Sus, sus tot mai sus
Daca iubita ta vrea senzatii puternice iata pozitia potrivita: ea sta intinsa pe spate, isi ridica picioarele si le tine impreuna astfel incat barbatul este prins ca intr-o menghina. Si in vreme ce el nu poate inainta prea mult, precum in cazul pozitiei pe la spate sau chiar a misionarului, senzatiile traite vor fi cu totul diferite.

6. Wind-surfing
Femeia sta intinsa intr-o parte in timp unul dintre picioarele sale este sprijinit de pieptul barbatului. Acum el este cel care detine controlul, in timp ce femeii nu-i ramane de facut decat sa stea intinsa, relaxata si sa se bucure de partida de amor.

7. Dragonul ghemuit
Este o pozitia clasica pe la spate doar ca femeie se afla in pat in timp ce barbatul se afla in picioare pe podea. Pozitia ii permite partenerei sa se concentreze pe experimentarea propriului orgasm in timp ce el este cel care detine controlul in totalitatea, asa ca nu va fi capabil sa reziste foarte mult. Prin urmare este o pozitie win-win.