Minciunile, micile minciuni nevinovate, sunt adesea chiar indicate atunci cand ele reusesc sa salveze o situatie grava de viata sau sa redea speranta si puterea de a merge mai departe cuiva aflat intr-o situatie despre care crede ca este fara iesire. Conform teoriilor feministe, barbatii exceleaza la capitolul minciuni, dar specialistii carea analizeaza cu obiectivitate fenomenul, sustin ca nici femeile nu sunt mai prejos atunci cand vine vorba de a ocoli adevarul. Fie ca vor sa obtina ceva ori vor sa evite o cearta, femeile apeleaza si ele la minciuna, iar unele dintre acestea ii scot din minti pe barbati.

7 minciuni spuse adesea de femei

Iata care sunt cele mai enervante minciuni pe care le spun femeile: „Dureaza doar 5 minute” este ceea ce rostesc majoritatea fiicelor Evei atunci cand isi doresc sa intre intr-un magazin, iar partenerul sa le astepte rabdator. Barbatii stiu ca sunt mintiti si reactioneaza imediat cand aud aceste cuvinte, pentru ca in final ajung sa isi astepte iubitele ore intregi pana se satura acestea de admirat vitrinele magazinelor sau sa probeze noile colectii de haine.

„Ma doare capul” este scuza favorita a femeilor care vor sa se scuze atunci cand nu au chef de o partida de sex. Minciunica este atat de des folosita si de atata amar de ani, incat deja niciun barbat nu mai poate fi pacalit cu ea, asa ca majoritatea se enerveaza mai mult din cauza minciunii decat din cauza refuzului primit din partea partenerei. Asa ca, daca vreti sa ii refuzati, incearcati sa gasiti scuze mai plauzibile si mai originale decat o simpla migrena.

„Nu ma deranjeaza ca te uiti dupa altele” este o alta fraza des rostita de doamne. In realitate, ele sunt iritate de acest comportament fie pentru ca sunt geloasa chiar daca nu arata, fie pentru ca sunt extrem de orgolioase si aceste gesturi ale barbatului de langa ele le pun intr-o situatie penibila.Specialistii sustin ca in clipa cand este rostita aceasta minciuna, adevarul este cu totul altfel chiar daca el nu e exprimat cu voce tare:

„Te urasc”, „Chiar nu te poti abtine” sunt gandurile femeilor cand sunt puse in fata unei asemenea situatii.

„Sunt bine” este o alta minciuna care ii scoate din minti pe masculi este aceea cand femeile sunt cu o falca in pamant si una in cer si spun doar „Sunt bine”. Aceasta incapatanare de a face pe suparatele fara sa spuna motivul le scoate peri albi masculilor.

Citeste si...
BARBATII "DE CASA" AI ZODIACULUI!

„Era la reduceri” este propozitia tipica pe care absolut toate femeile o spun atunci cand sosesc acasa cu plase pline de cumparaturi, mai ales cu cele facute in magazinele de firma. Femeile adora cumparaturile, iar atunci cand nu se pot abtine si faci excese, prima minciuna care le vine in minte este „Erau la reduceri”. Cand se trezesc insa cu conturile goale, barbatii innebunesc de nervi. Aici, ar mai exista o minciunica des folosita de doamne atunci cand barbatul observa ca au ceva nou, fusta, bluza, rochie: „aaaaaa, o am de mult timp, dar nu prea am imbracat-o” !!!
Pentru ca traim in epoca ipocrizie, multe femei vor sa dea bine in societate si atunci rostesc anumite propozitii care nu au nicio legatura cu ceea ce cred si aplica ele in realitate. „Sufletul conteaza cu adevarat” este o idee la moda, in care insa foarte putine dintre femei chiar cred sau dupa care din ce in ce mai putine isi aleg partenerul de viata. Chiar daca tot timpul spun asta in fata barbatilor, atunci cand sunt in cercul de prietene lucrurile stau cu totul altfel. Primele intrebari care i se pun unei femei care dezvaluie ca are un nou partener este: „Cum arata?”, „Cati bani are?”, „Se imbraca bine?”, Ce ochi are?”, Este inalt”.

„Esti uimitor in pat”” este complimentul pe care multe femei se simt datoare sa il spuna chiar si cand nu sunt intrebate. Femeile tind sa exagereze uneori, mai ales cand vine vorba despre sex. Ele nu vor spune niciodata barbatului iubit ca nu este bun la pat, ci vor incerca sa ii dea incredere. In realitate insa, se vor plange prietenelor ca nu au niciodata orgasm. CONCLUZIE: minciunile, fie ele si mici si aparent nevinovate, pot sa puna chiar femeile in situatii penibile in fata partenerilor si , uneori, pot chiar distruge o relatie.