Când a fost ultima dată când aţi făcut dragoste la iniţiativa ta? Dacă răspunsul este niciodată, sau nu îţi aminteşti, atunci ai un motiv de îngrijorare în plus. Într-adevăr, femeile sunt mai timide decât bărbaţii, însă asta nu înseamnă că nu trebuie să-i arăţi, din când în când, cât de mult îl doreşti. Iată câteva metode prin care îi poţi da de înţeles că ai chef de sex, fără să te foloseşti de cuvinte.

sex

Surprinde-l cu un french kiss de zile mari
Obişnuiţi să vă începeţi ziua cu un sărut? Dacă ai chef de puţină dragoste, oferă-i un sărut pasional lung care să-i dea de înţeles cât de mult îl doreşti. În acelaşi timp îţi poţi folosi mâinile pentru a-i răsfăţa zonele intime. Este metoda perfectă pentru a-i aprinde imaginaţia şi pentru începe o partidă de sex fierbinte.

Serveşte-i masa la pat
Fă-i o surpriză mai mult decât plăcută şi serveşte-l cu o tavă cu bunătăţi, în pat. Asigură-te că pe tavă se regăsesc alimente precum căpşuni, miere, frişcă sau ciocolată, care pot transforma micul dejun într-un preludiu extrem de dulce care va duce inevitabil la sex.

Bate-i apropouri folosindu-ţi piciorul
Când luaţi cina împreună sau când vă aflaţi pe canapea în faţa televizorului, surprinde-l punându-ţi piciorul în poala lui şi masându-i uşor zona sensibilă. Nu va fi nevoie să insişti prea mult pentru a obţine reacţia dorită. Iubitul tău se va excita rapid.

Dezmiardă-i degetul… cu limba
Prinde-l de mână şi îndrumă-i palma spre buzele tale. Sărută-i degetele, apoi alege unul şi introdu-l în gură. Senzaţia de umezeală şi căldură oferită de buzele tale îl vor excita la maxim. Acelaşi efect îl poţi obţine şi folosindu-i mâna pentru a-ţi atinge sânii sau alte zone delicate.

Filme erotice
Deschide un filmuleţ XXX şi cu siguranţă îi vei capta atenţia. Urmăriţi-l câteva minute împreună şi lăsaţi-vă purtaţi de dorinţă.

Incită-l cu o ţinută sexy
Aminteşte-i cât eşti de frumoasă cu o lenjerie sexy pe care o poţi accesoriza cu o pereche de pantofi cu toc. Cu siguranţă va pricepe aluzia şi nu se va lăsa rugat pentru a te însoţi în dormitor.

Însoţeşte-l la duş
Cabina de duş sau cada pot fi locurile ideale pentru partide de sex pasionale. În timp ce se află sub duş, strecoară-te alături de el. Surpriza va fi cu siguranţă apreciată.

Citeste si...  Podul de la Calafat-Vidin, inaugurat vineri