Trendul acestei veri în materie de colorarea părului este stilul curcubeu, care a făcut „victime” şi în rândul vedetelor. Multe staruri şi-au colorat şuviţele în nuanţe puternice de roz, verde, albastru sau mov.


Britney Spears

Cântăreaţa americană a decis să intre în clubul vedetelor cu părul intens colorat. Birtney şi-a păstrat însă părul blond şi a ales să-şi vopsească numai vârfurile în nuanţe intense de verde, albastru sau mov. Vedeta, mamă a doi copii, a reuşit miraculos să revină în topuri după o perioadă foarte tulbure, marcată de depresie şi gesturi necugetate. Cel mai şocant a fost momentul în care Britney s-a ras complet pe cap, în văzul paparazzilor, care o fotografiau.
 

Georgia May Jagger

Fiica celebrului Mick Jagger, solistul trupei The Rolling Stones, şi a actriţei americane Jerry Hall, Georgia May Jagger este un fotomodel de succes. De curând, tânăra a decis să-şi vopsească podoaba capilară în nuanţe puternice de roz şi mov, păstrând unele şuviţe în tonuri mai pale de verde şi albastru.
 

Lily Allen

Cântăreaţa britanică Lily Allen este recunoscută pentru stilul său foarte îndrăzneţ în materie de tunsori, coafuri şi colorarea părului. Vedeta nu avea cum să rateze acest trend, astfel încât a devenit rapid o promotoare a părului curcubeu.
 

Cara Delevingne

Cara Delevingne, supermodelul momentului, este un adevărat copil rebel al modei. În timpul liber, Cara poartă ţinute băieţeşti, nu se machiază, îşi ţine părul dezordonat şi face tot felul de gesturi menite să şocheze. Vedeta pozează adesea cu limba scoasă şi nu se sfieşte să le arate atât paparazzilor, cât şi fanilor săi, degetul mijlociu atunci când este fotografiată fără permisiune. Un astfel de spirit rebel nu avea cum să rateze cel mai nonconformist trend în materie de colorarea părului. Cara s-a vopsit într-o nuanţă de roz, cu tonuri subtile de mov.
 

Kesha

Cântăreaţa americană, care a recunoscut de curând că a trecut printr-o perioadă foarte tulbure marcată de consum excesiv de alcool şi abuzul de droguri, a încercat pe rând nenumărate nuanţe neobişnuite pentru păr. Kesha a fost vopsită verde fosoforescent, albastru şi mov pal, jumătate roz, jumătate albastru, dar şi stilul curcubeu, cu şuviţe multicolore.
 

Rita Ora

O altă vedetă pasionată de schimbări radicale în ceea ce priveşte tunsorile şi colorarea părului este cântăreaţa britanică originară din Kosovo Rita Ora. Vedeta s-a tuns bob cu breton drept şi şi-a colorat câteva şuviţe în nuanţe de roz şi albastru.
Citeste si...  Iată cum se câștigă, intr-un sfert de oră, colosala sumă de 13 mld de dolari