Poate ca marimea nu conteaza, dar daca iubitul tau este bine dotat, de ce nu ai profita de acest beneficiu nesperat? Fiindca fiecare „marime” vine cu pozitiile ei perfecte pentru a atinge orgasmul, iata ce ai putea testa cu iubitul tau in dormitor pentru ca experienta amandurora sa fie una incendiara!

6-pozitii-sexuale-ca-sa-obtii-placerea-maxima-daca-iubitul-tau-este-bine-dotat--Incearca-le-

1. Clama

Aceasta pozitie sexuala iti permite sa controlezi profunzimea penetrarii, un atu pretios cand iubitul tau este foarte bine dotat. Asadar, asaza-te deasupra iubitului tau, care sta intins pe spate, intocmai cum ai face-o pentru pozitia Femeia Deasupra.

Singura diferenta? De aceasta data, te lasi pe spate si te sprijini in brate in timp ce iubitul tau te penetreaza. Partea si mai grozava este ca, in tot acest rastimp, partenerul tau te poate stimula manual, grabind momentul orgasmului!

2. Tigrul ghemuit

O alta pozitie sexuala excelenta pentru senzatii tari in dormitor, daca iubitul tau a fost inzestrat generos de Mama Natura, este si Tigrul ghemuit. Partenerul tau se intinde pe spate, cu genunchii indoiti la marginea patului si talpile pe podea. Tu te asezi deasupra lui, cu spatele inspre el, in pozitie ghemuita – daca ai nevoie de un plus de stabilitate, sprijina-te in maini.

Din nou, tu esti cea care controleaza miscarile, viteza lor si profunzimea penetrarii, iar el se poate juca cu clitorisul tau.

3. Maimuta O pozitie interesanta este cea a Maimutei si necesita o oarecare conditie fizica pentru a obtine placerea maxima. Cum o puneti in aplicare: partenerul tau se intinde pe spate, ridica picioarele ghemuite la piept, iar tu te asezi deasupra lui, cu spatele la el, sprijinindu-ti posteriorul de coapsele lui in timp ce el te penetreaza.

Sustinerea iti va fi oferita de el – ai nevoie de bratele lui puternice care sa te sprijine si sa iti faca miscarile du-te-vino mai usor de executat. Cat despre iubitul tau, privelistea si senzatiile pe care pozitia Maimutei le favorizeaza il vor satisface cu siguranta, fara ca placerea ta sa aiba in vreun fel de suferit, ba dimpotriva!

4. Saua laterala

Denumirea acestei pozitii sexuale spune tot: nu ai de facut decat sa te asezi perpendicular deasupra iubitului tau, controland intensitatea penetrarii in timp ce te sprijini in brate. Ca in cazul primelor doua pozitii, iubitul tau va avea mainile libere pentru a-ti explora trupul dupa bunul plac si a te ajuta sa atingi climaxul deodata cu el.

5. Autobuzul supraetajat

Cum puneti in aplicare aceasta pozitie sexuala interesanta: partenerul tau sta intins pe spate, iar tu te lungesti deasupra lui, cu fata in sus. Pentru a te putea misca in timpul penetrarii, mentine-ti genunchii indoiti. Permite-i iubitului tau sa iti inlesneasca miscarile cu ajutorul mainilor si, la nevoie, chiar sa schimbe pozitia – ii va fi foarte simplu, intrucat Autobuzul supraetajat ii ofera control absolut.

6. Vizitatorul

O pozitie sexuala care favorizeaza si intimitatea emotionala, si asta pentru ca tu si iubitul tau va puteti privi nestingheriti in ochi in timp ce el te penetreaza. Poate ca ati mai incercat-o pana acum, cand aveati chef de un quickie, fara sa stiti despre ce era vorba. Ei bine, nu trebuie decat sa stati in picioare, sa va imbratisati, iar tu sa iti petreci un picior printre ale sale, astfel incat el sa te poata penetra. Cum penetrarea nu este profunda, pozitia Vizitatorului este numai buna de pus in practica daca ai un iubit bine dotat!

Citeste si...
Dan Bittman, din nou la Spitalul de Urgenţă!