Apetitul sexual fluctuează de-a lungul anilor. Dacă te afli într-o perioadă mai proastă, în care au trecut zile sau săptămâni de când nu te-ai mai bucurat de o partidă de amor, este timpul să iei măsuri. Iată câteva sfaturi simple care îţi vor creşte dorinţa sexuală şi te vor ajuta să ai parte de o noapte fierbinte.

Playful young partners lying in bed, close-up

Flirtează!
Înainte de a intra în dormitor, încinge atmosfera flirtând cu partenerul. Flirtul poate include complimente, atingeri, săruturi, mişcări senzuale şi multe zâmbete. Foloseşte toate aceste tehnici, sau cât mai multe, pentru a nu exista dubii asupra intenţiilor tale.

Sărută-l!
Dorinţa întârzie să apară? Nu te grăbi şi răsfaţă-te cu un sărut lung şi senzual. Joacă-te cu buzele lui, iar cheful de sex nu va întârzia să apară. Începe cu săruturi delicate şi permite-le buzelor să se alinte preţ de câteva secunde, până când vă veţi dori mai mult. Nu lăsa niciun colţ al buzelor iubitului neexplorat. Apoi, încet, lasă-ţi limba să pătrundă în gura partenerului şi iniţiază jocuri în care să vă atingeţi limbile.

Consumă alimente afrodiziace
Asigură-te că cina conţine alimente uşoare şi cu efect afrodiziac. Secretul este să le consumi direct de pe trupul gol al iubitului tău. Ciocolata neagră, căpşunile, frişca, mierea, bananele, strugurii, stridiile sunt doar câteva dintre alimentele care merită consumate în dormitor.

Sport!
Exerciţiile fizice nu numai că te ajută să ai corpul dorit, dar îţi cresc şi libidoul. Câteva minute de antrenament intens îmbunătăţesc circulaţia sanguină şi starea de spirit. O jumătate de oră de jogging seara îţi va asigura o noapte fierbinte.

Urmăriţi un film erotic
Iubitul tău se uită la filme porno şi tu o faci din când în când. Aşa că de ce să nu o faceţi împreună? Sexologii susţin că acest obicei poate fi benefic pentru viaţa voastră sexuală: vă poate îmbunătăţi libidoul, ţine loc de preludiu şi este o sursă pentru poziţii noi.

Începe tachinarea cu ore înainte
Provoacă-l, tachinează-l încă de la primele ore ale dimineţii, dacă plănuieşti o noapte fierbinte. Poţi creşte tensiunea sexuală dintre voi cu atingeri şi săruturi senzuale sau prin cuvinte dulci. Cu câteva ore înainte să vă întâlniţi, trimite-i un mesaj sexy, o fotografie nud sau apelează-l folosind o voce senzuală. Asta vă va ajuta să vă imaginaţi scenele fierbinţi care vor urma, iar atunci când vă veţi întâlni veţi fi pregătiţi pentru o partidă pasională de amor.

Citeste si...  4 tipuri de sex pe care ar trebui sa te feresti sa le incerci