Un incendiu izbucnit într-un vagon plin de călători a creat panică în gara din Măldăieni. Mai multe echipaje de pompieri au intervenit pentru stingerea incendiului.

Aproximativ 50 de călători au fost evacuați dintr-un tren după ce unul dintre vagoane a luat foc. Incendiul s-a extins și la un alt vagon, dar din fericire toate persoanele au fost evacuate la timp.

Din fericire, până la sosire salvatorilor, aproximativ 50 de oameni se autoevacuaseră din tren. Din păcate focul s-a extins și la vagonul vecin.

Din estimarile sefului de tren, in toate garniturile se aflau aproximativ 100 de oameni.

Acesta, in timp ce disloca garniturile de tren de cele in care se manifesta incendiul, s-a intoxicat usor cu fum, este constient si cooperant si i se administreaza oxigen.

Citeste si...  GRECO trage încă o dată semnalul de alarmă pentru Justiţia din România. Raportul în care organismul CE îşi exprimă „profunda îngrijorare” faţă de măsurile adoptate de Parlament

Incendiul a fost lichidat in acest moment.

La fata locului s-au trimis 2 microbuze, de la Detasamentul Alexandria si Detasamentul Rosiorii de Vede pentru preluarea mai multor calatori. De asemenea, CFR a precizat ca a trimis o locomotivă diesel pentru preluarea celorlalte garnituri neafectate de flacari.

Cauza probabila a incendiului este in curs de stabilire.