Moda tatuajelor a facut ca aceasta „arta” sa devina o adevarata industrie. Fete si baieti se intrec in numarul de tatuaje, in forme care mai de care mai sofisticate sau mai colorate. Greu este începutul, căci odată ce l-au făcut pe primul, vedetele noastre par că nu dau semne să se mai oprească din a-şi face tatuaje care mai de care mai îndrăzneţe pe întreg corpul.
 
Şi nu oricum, fiecare reprezintă ceva pentru ele!

Mihaela Rădulescu, al 3-lea tatuaj într-un timp scurt

A început cu un tatuaj pe braţul stâng care constă într-un motto al partenerul ei, „Learn to love what you have been taught to fear”, ca apoi să îl dezvăluie pe cel de-al doilea în zona intimă despre care nu a vrut să comenteze. Acum a postat o imagine pe Facebook alături de fiul său în care apare cu spatele dezgolit, arătând cu mândrie un nou desen şi un mesaj pe măsură:
radullescu
 
„Amestecăm trăiri, le punem în ochi, în gesturi, în vorbe, le ţinem în noi sau le livrăm celor pe care-i ştim suflete-oglindă. Tot ce trăim intens ne face vizibili, sclipitori şi atractivi, iar când ne minţim, intrăm într-un soi de ceaţă greu de tăiat…. Jumătăţile de măsură, inerţia unei relaţii care nu mai are forţă, nervii neîmblânziţi la timp, veşnicele nemulţumiri înduioşătoare, dar ridicole, geloziile stupide şi atâtea alte cioturi emoţionale în care ne tot împiedicăm, fac, din oamenii frumoşi cîndva, nişte forme de viaţă palide şi greu de dorit prin preajmă. Ador perechile de oameni care ştiu să râdă împreună, care se simt într-atât de tare unul pe altul, încât doar privirile lor stau la taclale, ador puterea celor care vor ceva, aprig şi fără capitulare, de la ei înşişi. Şi de la viaţa pe care au primit-o în dar.
 
Oricare ar fi necazul, oricâte tristeţi sau singurătăţi v-ar bântui, oricât se lasă aşteptate iubirea şi împlinirea, nu le puneţi în cale un zid de deznădejde, ci o fereastră larg deschisă de speranţă şi ambiţie, de încredere în ceea ce ştiţi bine că puteţi fi, daca vă amestecaţi, în fiecare trăire, pofta de viaţă, dorul de bucurie întreagă şi un strop de nepăsare pentru ce vă macină adesea, dar care contează mult mai puţin decat aţi crede….
Puneţi în privire ce visaţi şi sunteţi deja pe drumul bun …. Cu capul în pământ şi privirea în gol, nimeni nu primeşte ce aşteaptă…..
Duminica, ochi în ochi cu cei dragi….”, a scris vedeta pe pagina personală de Facebook.
 
 

Adelina Pestriţu are 11 tatuaje

Cel mai recent tatuaj al vedetei este în zona abdomenului şi simbolizează mâna lui Fatima, un desen menit să te apare de deochi. Adelina are 11 tatuaje, fiecare dintre ele reprezentând ceva anume pentru prezentatoare. Aceasta şi le-a făcut cadou de ziua ei pe ultimele trei şi recunoaşte cu mândrie acest lucru.
 
pestrita

Anamaria Prodan, portret de familie

Sexy impresara este o fană înfocată a tatuajelor, fapt pentru care are mai mult de 8 astfel de desene permanente pe corp. A surprins printr-o colecţie impresionantă de broscuţe, un cod de bare, un soare, numele soţului său, dar şi un portret de familie. Cel din urmă este cel mai recent şi le înfăţişează pe cele două fiice ale sale dintr-o căsătorie anterioară, pe Laurenţiu Reghecampf şi pe băieţelul pe care îl au împreună.
 
priodan

Ruby are corpul plin de tatuaje

Cântăreaţa are peste 16 tatuaje şi este campiona absolută în materie de astfel de desene. Ultimul îi acoperă întreg şoldul şi reprezintă o insulă de care este foarte mândră:
„Tatuajul înfăţişează o insulă pustie. Nu pot să spun că m-a durut foarte tare, mai spre sfârşit, în ultimele 20 de minute m-am plâns puţin, în rest nu m-a nenorocit cu durerea. Tatuajul este destul de mare, este cam cât tot şoldul şi o fesă.”, a spus Ruby pentru ziarul ring.ro.
Pe lângă acesta, vedeta mai are o inimă pe interiorul braţului pe care scrie „mamaia”, o rândunică, flori de hibiscus, un 15 cu aripi, dar şi două fundiţe pe picioare.
 
ruby

Antonia, tatuaje pline de emoţie

Frumoasa cântăreaţă are pe mâna dreaptă o fundiţă, pe mâna stângă ochiul acesteia cu o lacrimă care a stârnit controverse în rândul fanilor, pe braţ are un motto „Once upon a time”, o zodie pe un deget, pe piciorul stâng numele fiicei sale Maya, iar pe cel drept o notă muzicală. Ultimul a fost făcut împreună cu Inna, şi aceasta optând pentru un desen identic.
antonia (1)
Citeste si...  Antonia executată silit de ANAF