Fără îndoială, există bărbați cu o putere înnăscută de seducție, care le permite să capteze atenția unei femei chiar și doar cu o privire.

Unii bărbați nu sunt atât de norocoși când vine vorba de cucerirea unei femei și nu știu cum să facă să-și atingă obiectivul.

Nu este ușor să seduci, să cucerești și să te îndrăgostești de o femeie, mai ales dacă aceasta are o personalitate aparte și este întotdeauna în defensivă. Totuși, cel care perseverează, câștigă. Și dacă fata aceea ți-a furat inima, este timpul să faci tot ce poți pentru a-i atrage atenția. Nu ești sigur cum să începi să cochetezi? Ce să spui la prima întâlnire? Iată o serie de sfaturi, astfel încât să ai succes.

Cum să-i atragi atenția și să-i câștigi inima?

Cu siguranță ai visat multe nopți la acea fată drăguță care pare greu de cucerit, totuși, nu ți-ai pierdut speranța că la un moment dat atenția și inima ei îți vor aparține. Și, deși nu există o rețetă specială privind seducerea unei femeie, există sfaturi destul de utile care te pot ajuta să te apropii și să-i atragi atenția.

Permite-i să-ți vadă calitățile și punctele forte

Nu te sfătuim să-ți scoți în evidență prea mult virtuțile, pentru că s-ar putea să pari puțin îngâmfat, dar este bine să-i demonstrezi ce calități ai, deoarece femeilor le plac  bărbații care au încredere în ei. Arată-i că știi foarte bine încotro vrei să ajungi. De asemenea,  îi poți dezvălui câteva idei de antreprenoriat pe care dorești să le dezvolți. Acestea îți vor permite să-i demonstrezi că îți dorești să îți îmbunătățești viața. Femeile se simt atrase de bărbații întreprinzători.

Nu te preface, fii tu însuți

Una dintre principalele calități ale oamenilor este spontaneitatea și în dragoste acest element câștigă mult teren atunci când trebuie să cucerești o femeie. Nu este vorba de a-i vorbi în vreun anumit fel, ci pur și simplu de a fi tu însuți. Deci, cel mai bun lucru este să ai încredere în tine și să gândești pozitiv pentru a face primul pas.Abordeaz-o și încearcă să-i spui că vrei să ieși cu ea. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că, dacă fata decide să nu iasă cu tine, nu trebuie să te simți prost, probabil că nu ești genul de bărbat pe care îl caută. Asta nu înseamnă că trebuie să te subestimezi. Fiecare bărbat are atuurile sale care vor fi apreciate de femeia potrivită. Amintești că sunt cu siguranță multe femei care așteaptă să cunoască un bărbat ca tine.

Citeste si...
Cum influenţează culoarea cearşafurilor pofta de sex

Planifică o primă întâlnire de neuitat

Dacă reușești să o faci să accepte o primă întâlnire, ar trebui să o planifici astfel încât prima întâlnire să fie de neuitat. Așadar, primul lucru la care va trebui să te gândești este la un loc în care amândoi să vă simțiți confortabil și să aveți spațiu în care să puteți vorbi, fără întreruperi astfel încât să vă cunoașteți un pic mai mult. În acest sens, înainte de întâlnire, îi poți spune de planul la care te-ai gândit. Totuși, nu-i dezvălui tot ce intenționezi să faci în timpul primei întâlniri, astfel încât să o poți surprinde.

Surprinde-o cu un cadou special

După ce o cunoști mai bine, o poți surprinde cu un cadou, nu este necesar să cheltuiești o avere pentru a-i oferi un cadou. Îi poți cumpăra ceva care îi place. În cazul în care habar nu ai ce să-i oferi, poți căuta pe Internet câteva opțiuni de cadouri pentru femei sau, de exemplu, poți să-i alegi un parfum din gama de parfumuri Versace.

De asemenea, te poți uita și la gama largă de parfumuri Moschino. Cu siguranță o vei surprinde plăcut oferindu-i un parfum.

Sperăm că te-am ajutat puțin oferindu-ți aceste trucuri. Mult succes în cucerirea femeii care îți place!