Dacă vrei să ai „artificii” în dormitor, urmează pașii de mai jos – și convinge-ți și partenerul să te urmeze.

1. Preludiul e important
Ca să se termine bine, trebuie să înceapă bine – asta e valabil și pentru sex. Preludiul este ritulalul care vă aduce, pe tine și pe partener, în starea propice necesară pentru a face dragoste. Trebuie să vă cunoașteți bine unul pe altul: să știți ce vă place și ce nu, ce atingeri vă dau fiori, care sunt zonele erogene cele mai sensibile. Poate partenerul tău are nevoie de un masaj relaxant, poate pentru tine e important să fii sărutată și mângâiată pentru a-ți intra „în stare”. Succesiunea corectă a gesturilor voastre va crește tensiunea erotică și va potența dorința. Jocurile dragostei din preludiu vă ajută să aveți orgasm în același timp – exact așa cum vezi prin filme!

2. Tu vrei mai mult
Partenerul tău trebuie să știe că femeile au nevoie de mai multă atenție și insistență în preludiu. Nu uita să-i reamintești că plăcerea ta va alimenta și plăcerea lui.

3. Roagă-l să-și amâne orgasmul
Se știe că perioada de excitare a femeilor este mai lungă, iar palierul, adică perioada când excitația atinge maximul, este și el de durată. Convinge-ți partenerul să te „aștepte“, ca să ajungeți amândoi pe culmile fericirii.

Citeste si...
Poza de nuntă pe care fotograful n-ar fi trebuit să o facă. Ea a văzut după cununie. A cerut divorț

4. Încearcă să-i satisfaci fanteziile
Bărbații, mai mult decât femeile, își însoțesc activitatea erotică de fantasme – scenarii imaginare, extrem de vizuale, pe teme sexuale. Acestea amplifică dorința și intesitatea plăcerii, fiind un adevărat combustibil al performanțelor sexuale. Evident, nu vei pune în practică tot ce-și imaginează partenerul – dar puteți participa amândoi în diverse jocuri erotice, în care aveți anumite roluri. Vă puteți ajuta de accesorii care aprind imaginația: lenjerie sexy, o anumită costumație, o anumită ambianță șamd. Încearcă să dai la o parte prejudecățile și să înțelegi ce vrea partenerul de la tine – s-ar putea să-ți placă și ție micile scenarii de budoar!

5. Vorbiți despre sex
Când tu și alesul inimii sunteți relaxați, vorbiți despre ce vă place și ce nu vă place atunci când faceți dragoste. Puneți în practică „concluziile”, pentru un final fericit.