Din ce in ce mai multi barbati vor sa incerce sexul anal, iar unii dintre ei ajung chiar sa-i propuna partenerei acest tip de sex ca un ultimatum. Iata cateva motive pentru care barbatii vor sa faca sex anal, potrivit Unica:

1. Pentru ca este tabu
Sexul anal practicat cu iubita este o experienta indecenta si, cel mai important, interzisa. Daca nu trebuie sa-ti ceara permisiunea intr-un mod oficial cand vine vorba sa faceti dragoste in stilul clasic si lucrurile vin de la sine, pentru sex anal trebuie sa ceara voie si stii ce efect are fructul interzis…

2. Vrea sa vada ca accepti o propunere atat de indecenta
Uneori barbatii nu vor experienta in sine, cat sa primeasca acceptul din partea iubitei. Sexul anal este o practica indecenta si murdara, asa ca i se pare foarte incitant sa vada ca esti dispusa sa o incerci, si asta numai de dragul lui.

3. Pentru ca filmele porno prezinta sexul anal intr-un mod erotic
Barbatii sunt, de fapt, indusi in eroare. Daca vezi o scena de sex anal dintr-un film pentru adulti ai impresia ca este o experienta naturala. Actritele se pregatesc insa inaintea scenelor care includ sex anal. Penetrarea anala nu este atat de usoara si in viata reala, in mare parte, pentru ca ea forteaza corpul uman sa mearga intr-o directie care nu este naturala. Cu pregatirea potrivita ea este insa posibila, si, poate chiar placuta, de ambele parti.

Citeste si...  Acestea sunt femeile care fac cel mai mult sex anal

Multi barbati se asteapta, in mod fantezist, sa repete ce vad in filme si totul sa mearga struna. De aceea, nu accepta prea usor un refuz. Multi nu inteleg vehementa cu care sunt refuzati, asa ca insista cu mai multa ardoare.

4. Pentru ca se aseamana cu sexul oral
Sexul anal are unele avantaje pe care le are si sexul oral, cum ar fi ca barbatul se poate concentra doar pe placerea lui sau ca nu trebuie sa isi faca griji din pricina unei sarcini nedorite.

5. Sexul anal are un erotism aparte
Reprezentantii sexului opus sustin ca penetrarea anala naste senzatii unice, asa cum si sexul oral difera de cel normal. Senzatiile tari sunt insa cele din plan mental. Experienta sexului anal este una erotica pentru ca include o parte anatomica dupa care ei intorc capul cu fiecare ocazie si pe care care abia asteapta sa o exploreze mai in detaliu.