Cadourile pentru nou-născuți sunt o modalitate bună de a ura părinților noroc în această nouă aventură.

Alegerea cadoului ideal pentru un nou-născut nu este atât de ușoară precum pare. Prin urmare, v-am pregătit o listă cu cele mai bune 5 cadouri pentru nou-născuți.

Odată cu sosirea unui nou copil în familie, este timpul să vă gândiți la cadourile pentru nou-născuți care ar putea avea cel mai mare succes. Cu toate acestea, nu este deloc ușor să decideți ce să cumpărați, mai ales dacă este pentru prima dată când vă aflați într-o situație de acest tip. Găsirea unui cadou util și personal rămâne o misiune uneori dificilă. Cu toate acestea, opțiunile sunt foarte variate.

Nu trebuie să vă concentrați atenția asupra alegerii unui obiect doar pentru cel mic, deoarece copilul nu va fi conștient de el, cu toate acestea, părinții vor fi. Din acest motiv, uneori este mai bine să vă gândiți la un detaliu de care părinții pot profita.

De exemplu, puteți alege un set de haine, un gadget sau un echipament pentru îngrijirea copilului- deși nu toate sunt utile sau necesare. Din acest motiv, vă oferim o listă cu cele mai bune cadouri pentru nou-născuți, care vă pot servi drept ghid.

Top 5 cadouri pentru nou-născuți

Cele mai bune cadouri sunt cele care sunt practice, neașteptate și foarte utile. Iată câteva opțiuni de oferit nou-născuților. Va trebui să vă gândiți doar la opțiunea care se potrivește cel mai bine bugetului vostru și nevoilor familiei  care va primi cadoul.

Organizator pentru mașină

Dacă nu ați călătorit niciodată cu un copil, probabil că acest lucru nu vă va spune nimic. Dacă știți deja despre ce vorbim, este posibil să vă amintiți cum puteți rezolva problemele. Organizatorul se instalează în partea din spate a mașinii. Funcția sa principală este de a permite părinților să depoziteze toate acele lucruri de care copilul poate avea nevoie în orice moment. Este vorba de sticlă, patură, jucăriile, printre altele.

Acest organizator se atașează ușor de scaun și are buzunare pentru a delimita spațiile. Pe scurt, iată un cadou original, simplu, inteligent, care poate fi foarte util pentru noii părinți.

Cadouri pentru nou-născuți: un kit de amprente

Vă prezentăm un alt cadou original, care nu va fi indiferent noilor părinților. De fapt, este tipul cadoului care nu are o dată de expirare. Conceput din lut moale, kit-ul este sigur pentru pielea copiilor. Trebuie doar frământat lutul și așezate mâinile și picioarele copilului. Vă reamintim că uscarea se face pur și simplu în aer liber. Odată ce amprentele se usucă, rămân o amintire veșnică.

Citeste si...
Bărbaţii japonezi se calcă în picioare să le miroasă fundurile actriţelor porno

Album de sunet pentru copii

În aceeași ordine de idei ca și kit-ul de amprente, acest cadou permite părinților să înregistreze vocea copilului pentru reproducerea viitoare. Rețineți că permite  înregistrarea primul gângurit, primelor cuvinte, primului plâns sau a primului moment când copilul spune „mamă” și „tată”.

Unul dintre punctele sale forte este că orice sunet poate fi șters și înlocui cu o nouă înregistrare, de câte ori se dorește. Ușor de utilizat, albumul de sunet pentru bebeluși include două butoane: înregistrare și ascultare. Nu veți da greșit. Pe scurt, un cadou de bun venit cu adevărat original!

Rucsac pentru noii părinți

Noii părinți au nevoie de un rucsac pentru a putea transporta toate obiectele necesare pentru îngrijirea copilului: un set de haine, scutece, creme etc. Trebuie să rețineți că unele modele își îndeplinesc funcția perfect, fiind și frumoase din punct de vedere estetic.

Folosirea unui rucsac în aceste cazuri este ideală, deoarece permite mâinilor să fie libere astfel încât să se ocupe de cărucior sau orice altceva care trebuie transportat sau manipulat. În plus, majoritatea au o mulțime de buzunare pentru a facilita depozitarea de sticle, gustări și alte articole pentru cel mic.

Cadouri pentru nou-născuți: set de prosoape pentru bebeluși

În cele din urmă, vă prezentăm unul dintre cele mai potrivite cadouri pentru nou-născuți: un set de prosoape pentru copii. Prosoapele de baie pentru bebeluși nu sunt esențiale, dar sunt foarte practice și plăcute. Sunt prevăzute cu glugi, care sunt foarte utile pentru cei mici, deoarece ajută la reglarea temperaturii corporale. De asemenea, sunt utile pentru uscarea părului, pe măsură ce copiii cresc.

În sfârșit, amintiți-vă că cel mai bun lucru despre cadourile nou-născuților este că sunt obiecte utile și practice, de care pot profita atât părinții, cât și copilul.

De asemenea, dincolo de cele deja menționate, nu ar fi o idee rea să le oferiți cadou și un pachet de scutece Pampers. De asemenea, puteți intra pe linkul https://www.elefant.ro/list/jucarii-copii-bebe/jucarii/jucarii-bebe, pentru a alege niște jucării pentru bebe. Succes în alegerea cadoului perfect!