MORTI-COLECTIVÎncă un deces în cazul Colectiv. Un pacient care fusese transferat la o clinică din Liverpool, cu arsuri pe 60% din suprafaţa corpului, a murit marţi seara, ridicand la 49 numarul persoanelor decedate in urma tragediei din clubul Colectiv.

Mai precauti decat pana acum, doctorii care ii ingrijesc pe cei 74 de raniti ramasi in spitalele noastre au decis ca 5 dintre ei, care teoretic puteau fi externati de luni seara, sa mai stea 48 de ore sub supraveghere.

Potrivit datelor Ministerului Sănătăţii (MS), marţi dimineaţă erau internaţi în spitale din Capitală 76 de răniţi, dintre care la Spitalul de Arşi 15 pacienţi, la Spitalul „Bagdasar-Arseni” – 15, la Spitalul de Copii „Grigore Alexandrescu” – 6, la Spitalul „Sfântul Ioan” – 5, la Spitalul Elias – 7, la Spitalul Militar Central – 7, la Spitalul „Sfântul Pantelimon” – 2, la Spitalul Floreasca – 6, la Spitalul Universitar de Urgenţă – 8, la Spitalul Gerota – 3 (un pacient a revenit în 5 noiembrie pentru că nu se simţea bine), la Spitalul SRI „Agrippa Ionescu” – 2.

Citeste si...  Lady Gaga a şocat publicul din New York, la Madison Square

Alţi 34 de răniţi în incendiul din Colectiv au fost transferaţi în unităţi sanitare din străinătate, dintre care patru au decedat.