Există foarte multe competiții de gaming la nivel global. Jocurile pe PC sunt o senzație de mai bine de douăzeci de ani încoace, iar trendul nu pare să fie unul care va trece prea curând. Ba mai mult, datorită evoluției tehnologice, jocurile din prezent sunt mai captivante și mai provocatoare astfel încât cu ajutorul lor organizatorii de turnee pot atrage nu numai o mulțime de participanți, dar și sponsori.

Îți place să te joci la calculator? Lumea personajelor virtuale nu mai are demult secrete față de tine? Atunci ce-ar fi dacă ți-ai transforma pasiunea într-o sursă de venit sustenabilă? Premiile care se pun la bătaie în cadrul competițiilor de gaming sunt substanțiale și un jucător bine pregătit, chiar dacă nu pune mâna pe trofeul cel mare, are șanse să se afirme participând la un eveniment de o asemenea amploare. Dar mai ai puțin de lucru până ajungi acolo și pentru a-ți crește șansele de câștig, sunt necesare câteva investiții de bază printre care se numără și achiziția unui scaun de gaming.

Cum inluențează scaunele de gaming modul în care te joci la calculator?

#1 Te ajută să te concentrezi mai bine

Diferența dintre pierdere și câștig în cazul unui joc virtual poate fi doar de o secundă de neatenție. Un cârcel la picior sau spatele amorțit îți pot sufla de sub degete glorioasa victorie. Nu lăsa să se întâmple așa ceva și cumpără-ți cât de curând un scaun profesional care să te ajute să te concentrezi doar pe joc. Diferența dintre scaunele obișnuite și așa numitele scaune gaming ergonomice este că cele din urmă sunt proiectate de la început cu gândul la timpul îndelungat pentru care vor fi folosite, în timp ce primele nu. De aceea, scaunele ergonomice de birou nu ajung să te incomodeze niciodată.

#2 Îți protejează sănătatea

Statul pe scaun timp îndelungat nu este indicat indiferent de starea de sănătate pe care o ai. Dar în calitate de gamer profesionist aceasta este una din condițiile impuse de meserie și trebuie să o îndeplinești dacă vrei să ajungi departe. Însă poți elimina majoritatea efectelor negative ale statului pe scaun folosind în locul unei piese de mobilier oarecare, un scaun birou special creat pentru gameri. Acesta îți va ține coloana vertebrală într-o poziție perfect dreaptă și brațele paralele cu podeaua, oferind în același timp gâtului și picioarelor tale un suport optim. Astfel, chiar dacă stai așezat la birou timp îndelungat, influența negativă a acestei activități va fi aproape în totalitate eliminată, iar tu te vei putea bucura doar de joc.

Citeste si...
7 moduri in care Apple a schimbat lumea!

#3 Îți oferă o senzație maximă de confort

Scaunele ergonomice îți oferă o senzație plăcută de confort. Cu toate că sunt fabricate din materiale ferme și rezistente, la contact cu corpul nu se simt la fel de dura precum un spătar de lemn, ci ca o saltea confortabilă. Astfel, când trupul tău se simte în al nouălea cer, este mult mai ușor să te lași captivat de ceea ce faci și să te concentrezi doar pe ceea ce contează pentru tine.

De unde să cumperi cele mai bune scaune de gaming?

Atât online cât și în magazinele fizice ai văzut cu siguranță o mulțime de produse pe care vânzătorii le denumesc scaune de gaming. Dar dacă știi cum să faci diferența între o piesă de mobilier oarecare și un produs profesional, este simplu să-ți dai seama că în România cel puțin, scaunele de gaming adevărate nu se întâlnesc chiar la tot pasul.

De la ergohuman.ro de exemplu, poți să-ți cumperi un scaun de gaming și să ai garanția că investești într-un produs cu adevărat profesional. Scaunele comercializate aici sunt scaune produse de companii multinaționale cunoscute în întreaga lume pentru calitatea produselor lor. Câteva din acestea sunt Ergohuman din Marea Britanie, GTCHAIR din Statele Unite ale Americii și Olivo&Groppo din Italia. Toate acestea își asigură cumpărătorii de rezistența produselor lor, iar amatorii de gaming cu adevărat interesați de valoarea acestor scaune o pot afla din recenziile postate online de diferiți utilizatori de pe glob.

Nu este simplu să devii un gamer profesionist, dar cu un scaun ergonomic special creat pentru cei care se orientează către această profesie ești cu un pas mai aproape de succes!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.