O femeie care a venit cu ruda bolnavă la Spitalul Orășenesc Băicoi, pentru internare, a avbut parte de umilințe și jigniri din partea medicului de gardă. Filmarea dovedește comportamentul agresiv pe care medicul l-a avut față de ruda pacientului, iar motivului de refuzare a internării se pare că a fost doar o ambiție. 

În urma acestei întâmplări halucinante, ministrul Sănătății, Florian Bodog, a cerut o misiune de control la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploiești și la Spitalul Orășenesc Băicoi.

„Medicul din Băicoi s-a comportat total neprofesional şi inuman faţă de pacientă, pentru că nici măcar nu a văzut-o. Practic, a refuzat chiar să o consulte iniţial. Este un comportament nedemn pentru un medic. Ministerul Sănătăţii nu are niciun control asupra acestei situaţii, doar pe cale administrativă, primarul localităţii poate să intervină să o sancţioneze. Rugăm familia, pacienta, să depună o sesizare la spital şi la Colegiul Medicilor pentru acest comportament. Îndemnăm pacienta să facă sesizare şi împotriva instituţiei, nu numai împotriva medicului, pentru că acest medic este angajat al instituţiei şi instituţia trebuie să îşi asume răspunderea”, a declarat Vasile Barbu, preşedintele Asociaţiei Pacienţilor, pentru realitatea.net.

Citeste si...
Incredibil! Au apărut noi înregistrări cu procurorul Mircea Negulescu în timp ce dădea sfaturi soției celebrului Şomeru

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.