Primăria Municipiului București a clarificat situația privind zvonurile potrivit cărora, Florin Secureanu, fostul manager al Spitalului Malaxa, a spus că Primarul General i-ar fi cerut bani prin diferiți „mesageri”.
             „Nu putem comenta faptul ca un martor intr-un dosar penal a declarat ca a inmânat procurorilor documentatie audio video despre al carei continut nu cunoastem niciun detaliu.
Putem insa afirma cu tarie ca Primarul General, Gabriela Firea, nu are niciun amestec, nici macar tangential, in activitatea infractionala a numitului Secureanu Florin, in ciuda tuturor incercarilor obsesive de a i se lega numele de acest dosar.
Gabriela Firea nu i-a cerut niciodata nimic managerului Florin Secureanu, nici direct si nici prin intermediari, iar daca altcineva sustine contrariul, va trebui sa aduca probe, altminteri urmând sa suporte rigorile legii.

         In ce priveste ideea potrivit careia Primarul General ar fi incercat sa afle, prin intermediul unei avocate, ce „dovezi” ar avea Secureanu impotriva sa, aceasta nu are niciun fundament real, fiind probabil plasmuirea imaginatiei aceleiasi persoane care n-a avut nicio retinere in a-si insusi identitatea Primarului General la o ceremonie de premiere peste hotare.
          Reamintim ca vorbim despre un dosar penal care se afla in desfasurare de un an de zile, iar fostul manager Florin Secureanu NU a fost numit la conducerea Spitalului Malaxa de catre Primarul General, Gabriela Firea, acesta ocupand functia de manager al spitalului inca din anul 2007.” se arată în comunicatul emis de PMB.

 

Citeste si...  Un bărbat din Sebeş a fost condamnat la 1 an şi 4 luni de închisoare pentru șantaj