Featured, Life

Horoscopul amoros al saptamanii 20-26 martie! Vezi cum stai cu sexul in aceste zile

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 20-26 martie 2017.

Berbec

Esti inclinat sa vorbesti cu ceilalti despre sentimentele tale cele mai ascunse, despre trecutul tau si multe alte subiecte personale. Simti ca prietenia cu o persoana de sex opus este pe cale sa se transforme intr-o poveste romantica si atunci te destainui pentru intarirea relatiei.

Taur

Esti nerabdator, nervos si certaret. Neintelegerile pot escalada din pricina faptului ca nu esti prea intelegator. Te irita chiar si cele mai mici inadvertente. Vestea buna este ca aceste conflicte pot aduce lucruri bune, singura conditie fiind sa nu scapi furia de sub control.

Gemeni

Esti inspirat, creativ, spiritual. Imaginatia si intuitia sunt la nivel inalt, iar partenerul de cuplu este incantat de toate propunerile pe care i le faci. Asculti ce nevoi are si esti gata sa i le implinesti. Relatia are de castigat.

Rac

Vrei sa faci mai multe lucruri pentru tine, sa-ti implinesti nevoile inainte de a avea grija de altii. Simti insa putina rezistenta si hotarasti sa te retragi pentru a te concentra doar pe propriile interese.

Leu

Prieteniile si relatiile amoroase sunt favorizate, pe masura ce esti deschis, afectuos, cald, sensibil la gesturile afective ale celorlalti. Pentru tine nu este de ajuns sa simti iubirea, la nivel declarativ, vrei sa exprimentezi si latura ei fizica. Cei singuri pot avea oportunitatea unei noi povesti de dragoste.

Fecioara

Daca e ceva ce ti-ai fi dorit dintotdeauna, insa nu ti-ai putut permite din diverse motive, acum este momentul sa actionezi. Prinzi curaj, iti iei inima in dinti si profiti de toate oportunitatile care ti se ivesc in cale.

Balanta

E o perioada propice sa-i dezvalui partenerului de cuplu si cele mai ascunse trairi, secrete sau subiecte tabu despre care n-ai avut curajul sa aduci vorba. Te simti mai deschis in fata persoanei iubite si crezi ca noua abordare va schimba modul in care te priveste.

Scorpion

Dorinta de a socializa, de a fi prietenos sau iubit poate interfera cu necesitatea de a te ocupa de job-ul tau intr-o maniera profestionista. Ca sa le impaci pe toate cu succes, ar trebui sa-ti programezi timpul in cel mai minutios mod. Daca nu esti fericit in relatie, situatia pot deveni tensionata.

Sagetator

Se deschid usile pentru mai multe oportunitati atat in plan personal, cat si in plan profesional. Orice initiativa este incununata de succes. Nivelul energiei este ridicat, iar partenerul de cuplu este incantat de ideile amoroase pe care le ai. Daca esti singur, marea dragoste este pe aproape.

Capricorn

Esti stralucitor si aventuros si nu iti plac deloc amanarile sau restrictiile. Autoritatea sub orice forma de manifestare a ei ti se pare o incalcare a libertatii tale de actiune. Pot aparea accese de furie si violenta, mai ales daca lucrurile nu se desfasoara cu rapiditatea dorita de tine.

Varsator

Ai tendinta de a fi nervos si pot aparea conflicte si tensiuni in relatia de cuplu. Ti se pare ca partenerul de cuplu nu te intelege si cere prea multe de la tine. Cateva probleme nerezolvate din trecut ies la suprafata navalnic si pot genera iesiri nervoase.

Pesti

Esti puternic atras din punct de vedere emotional si sexual de cineva pe care l-ai cunoscut de curand. Orice implicatie romantica se poate intensifica. Astepta-te la focuri de artificii! In unele cupluri, relatia poate deveni furtunoasa, mai ales daca partenerul tau nu se ridica la nivelul asteptarilor tale amoroase.

blank