Actualitate, Featured

Gabriela Firea și-a redeschis contul de Facebook

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei a revenit în online după ce săptămâna trecuta a deis să-și închidă contul de Facebook. Acum Gabriela Firea s-a reactivat pe rețeau de socializare și speră să fie un nou început.

”O noua saptamana, un nou inceput! Sper ca mai bun… Va multumesc tuturor pentru mesajele de sustinere si gandurile pozitive pe care mi le-ati transmis Acestea m-au ajutat sa rezist, intr-un ocean de ura. #Voilupta intotdeauna pentru dreptul fiecaruia dintre noi de a ne spune opinia. Fara injurii, fara violenta, fara amenintari, chiar cu moartea. Tipul acesta de mesaje l-am indreptat catre autoritati. Nimeni nu se poate ascunde la nesfarsit dupa un computer.
Romania este a noastra, a tuturor! Sa invatam sa ne ascultam argumentele. Orice eroare se poate indrepta. Cine este fara de greseala? „Cel ce este fara de pacat sa ridice piatra!”
Ne iubim cu totii tara – asta trebuie sa ne uneasca!
„Voi lupta pana la ultima picatura de sange pentru a avea dreptul sa nu fii de acord cu mine” (Ion Ratiu)” a scris Gabriela Firea pe Facebook.

blank