Life

Horoscop: ce ciudatenii sexuale au barbatii

Fiecare persoana poate intelege normalitatea altfel. Ceea ce este normal pentru cineva, poate fi ciudat pentru altcineva si invers.

Exista persoane pentru care ciudatentiile, mai ales cele sexuale, sunt cat se poate de normale. Ca nu au posibilitatea sa le pune de fiecare data in practica, asta este o alta poveste.

Am consultat astrele si ele ne-au dezvaluit care sunt ciudateniile sexuale ale iubitului tau.

Berbec
Berbecul este un barbat foarte pasional si plin de initiativa in dormitor. Ii place sa faca sex dimineata, se masturbeaza cand se uita la filme porno, insa are si o ciudatenie sexuala ascunsa, pe care nu indrazneste sa ti-o marturiseasca: este dornic sa incerce un „golden shower”, adica isi doreste sa urineze pe tine.

Taur
Barbatul taur isi doreste sa fii satisfacuta pe deplin, dar in acelasi timp il macina o dorinta ciudata. Partenerul tau si-ar dori sa faceti sex in 3, insa a treia persoana sa fie un barbat. Este doar o curiozitate, nu va deveni o practica frecventa!

Gemeni
Mintea gemenilor este uneori plina de fantezii care mai de care mai ciudate. Conform semnului zodiacal, iubitul tau ar fi dispus sa participe la o orgie sexuala impreuna cu tine. Nu l-ar deranja sa va gasiti cate un alt partener de sex si sa va priviti in timp ce faceti sex.

Rac
Barbatul rac este foarte discret in privinta dorintelor sale sexuale. Prefera sa nu faca nimic iesit din comun, dar daca ar indrazni, ti-ar spune ca isi doreste enorm sa faceti sex pe fuga, cand sunt si parintii acasa la voi.

Leu
Barbatul Leu are toate caracteristicile unui rege in pat: ii place sa domine si sa te stie supusa. Leul nu are prea multe ciudatenii sexuale, insa i-ar placea sa te violeze, sa faca sex agresiv cu tine, in timp ce tu te zbati sa scapi din mainile lui.

Balanta
Barbatul balanta este pasionat de tot ceea ce tine de gadgeturi. Una dintre ciudatentiile sale sexuale este sa-si pozeze zona genitala si apoi sa-si admire falusul si anusul.

Fecioara
Fecioara este un iubit cu o intimitate rafinata. Este indragostit de pozitia „Futton”, cand ea sta pe spate la marginea patului si isi intinde picioarele larg, in timp ce partenerul ingenuncheaza si o pentreaza sau o delecteaza facandu-i cunnilingus. Fecioarei ii place aceasta pozitie, caci poate controla unghiul penetrarii si ritmul miscarilor.

Scorpion
Iubitul tau are un fetis pentru picioare, de aceea adora sa le admire si sa mangaie de fiecare data cand are ocazia.

Sagetator
Barbatul Sagetator este atras de sexul in locuri publice, ziua in amiaza mare. Nu l-ar deranja sa treaca la actiune intr-o incinta abandonata, cu zeci de muncitori prin preajma.

Capricorn
Barbatul capricorn are o imaginatie foarte bogata, iar cand vine vorba despre sex ii place sa se „murdareasca”. Suna ciudat, dar capricornul isi imagineaza frecvent cum ar fi sa te unga cu ulei pe tot corpul si apoi sa faca sex cu tine.

Varsator
Conform astrelor, barbatul varsator are o slabiciune pentru personajele din desene animate si mereu se gandeste cum ar fi sa faca sex cu Cenusareasa, Scufita-Rosie sau Sailor Moon. Aceasta ciudatenie sexuala i se trage din copilarie, cand efectiv era indragostit de aceste personaje.

Pesti
Barbatul pesti este foarte alunecos si schimbator in dormitor. Azi ii place ceva, maine ii place altceva si tot asa. Pestele are o ciudatenie sexuala legata de sortul de bucatarie. Isi imagineaza cum ar fi sa pui pe tine doar sortul si sa te plimbi prin casa cu fesele la vedere.

blank