Actualitate

Scump, domne! Scump! Dincolo era mai eftin! Adică, la B1

 

În final, l-a dat cineva în gât și pe Ion Cristoiu. Cunoscătorii vedeau zi de zi cum părerile Maestrului înclinau tot timpul împotriva curentului, dar mult prea rar în direcția adevărului. Doar dacă, pura coincidență era ca cel care-i comanda ”muzica” lăutarului Cristoiu să fie în poziția necesară. Directorul Antenei3, Mihai Gâdea a prezentat, la Sinteza zilei, mai multe imagini cu Ion Cristoiu, pe când se bătea cu pumnii-n piept că nu va sta de vorbă în veci cu Traian Băsescu, chiar dacă i se va cere acest lucru. După care, Gâdea a prezentat și interviul de la Cotroceni din vremea în care Cristoiu lucra la B1 TV: ”Este un om care a lucrat vreme îndelungată în trustul nostru. La Antena 3, la Jurnalul Național, la Antena 2. A fost și consilier al doamnei Camelia Voiculescu”, a spus Mihai Gâdea. Acum scrie despre noi că suntem presa lui Dan Voiculescu și ne calomniază jurnaliștii”, a mai spus Gâdea.

Mihai Gâdea a prezentat, la Antena 3, veniturile încasate de jurnalistul Ion Cristoiu, în perioada în care lucra la Antena 3, de la Antena 2, Săptămâna Financiară sau Jurnalul Național. În total, peste 471,341.37 de euro.

”Când luai banii aștia de la trustul de presă era bine? Era! Era presă! Acum, când scrii pentru un ziar care a fost cumpărat din banii de șpagă de la Elena Udrea trebuie să îl diabolizezi. Mata nu ți-e rușine?!”, a încheiat Mihai Gâdea.

Evident, așteptăm ca și B1 să furnizeze informațiile relevante: câți bani a luat Ion Cristoiu de la B1. Dan Andronic n-o să furnizeze niciodată o atare informație, el însuși este ”produsul” ”școlii de presă” a Maestrului, astfel încât vor trage, subtil, și în viitor la aceeași barcă, chiar dacă de pe mal se va vedea altceva: barca banului și teoria profesionistului care are măestria de a scrie credibil la comanda oricui o cere (apropos, lui Ion Cristoiu nu prea-i iese!).

blank