Medical

Medicii onești au auzit deja de ”noua medicină”. Dacă o aplici, te vindeci singur de cancer

Medicul german Ryke Hamer a descoperit legătura profundă între traumele emoționale și instalarea cancerului în corp din cauza faptului că a fost victima unui atare proces: și-a pierdut soția și fiul la interval foarte scurt, iar suferința excepțională i-a declanșat crearea unei tumori de natură cancerigenă la nivelul testiculelor. Pentru că evenimentele cumplite din viața lui păreau să se termine propria lui moarte, a analizat cu atenție bănuiala că există o legătură indisolubilă între suferințele emoționale și generarea de celule canceroase, în corp. Atunci când a analizat, caz cu caz, situația pacienților săi bolnavi de cancer, a avut confirmarea faptului că traumele profunde au fost urmate de declanșarea cancerului. După studii de identificare a cauzelor fiziologice legate de acest lucru, Ryke Hamer a ajuns la concluzia că există anumite legături constante între anumite zone ale creierului și anumite organe ale corpului.

Dar Dr. Hamer a dus cercetările sale cu un pas mai departe. Urmarind ipoteza că toate evenimentele din organism sunt controlate de creier, a analizat tomografiile pacienților săai și le-a comparat cu istoricul lor medical.

Dr. Hamer a descoperit că orice boală, nu numai cancerul, este controlată de o zonă din creier ce îi corespunde în mod specific și este legată, în mod particular, de un eveniment traumatizant perfect identificabil.

Ca urmare, se poate și vindeca, tot din creier. Celebrul specialist german a pus la punct procedura psihologică prin care creierul primește impulsurile de linișitire, necesare, precum și programul de comandă pentru organele bolnave.

 

blank