International

Germania desparte refugiații! Vezi care sunt criteriile

Creștinii, femeile și bărbații homosexuali sunt printre grupurile de solicitanți de azil care au nevoie de cazare separată în Germania, după ce s-au confruntat cu atacurile colegilor imigranți, potrivit unui articol publicat de Daily Mail.

Numărul mare de atacuri din azilurile pentru imigranți de pe teritoriul Germaniei, mai ales asupra imigranților creștini, a femeilor și homosexualilor, venite din partea imigranților musulmani, a determinat autoritățile germane să schimbe strategia, separând grupurile.

În Stuttgart, 30 de imigranți creștini au fost mutați în alte locații după atacurile frecvente ale altor bărbați musulmani. Creștinii din Orientul Mijlociu, care locuiau în aziluri din Stuttgar, au fost duși în altă locație după ce au fost agresați, le-au fost rupte și arse Bibliile și crucifixele zdrobite de către imigranții de religie musulmană.

Martin Lessenthin, directorul Societății Internaționale pentru Drepturile Omului, a spus că

abuzurile au fost îndreptate mai ales împotriva yazidiților și creștinilor, adăugând faptul că răspunsul autorităților nu a fost totuși unul potrivit, deoarece imigranții ar trebui învățați mai întâi să înțeleagă și să accepte legislația statului german.

În alte zone bărbații homosexuali au fost cei persecutați și s-a luat decizia mutării lor. De asemenea, multe femei care au fost abuzate sexual de militanții ISIS, au fost mutate în locații secrete.

Winfried Kretschmann, premierul landului Baden Wurttemberg, are un program special pentru a ajuta la un total de 1.100 de femei, victime ale ISIS, potrivit presei locale.

Landul Saxonia Inferioară a fost prima regiune a Germaniei în care s-a luat această măsură a separării. A fost vorba de aproximativ 70 de femei, care au fost duse într-o locație specială pentru refugiați.

Această metodă ar putea da roade, deoarece până acum în Germania nu s-a încercat separarea refugiaților și imigranților pe categorii etnice sau religioase

blank