Necenzurat

Trei ani cu o femeie care n-a știut că n-are penis

Un bărbat fără penis se lauda că a făcut sex cu peste o sută de femei. Povestea lui este atât de interesantî încât bărbatul a ajuns subiectul unui documentar al televiziunii americane TLC.

Canalul TLC a realizat un documentar intitulat „Omul fara penis”, care spune povestea unui bărbat născut cu o afecțiune rară a vezicii urinare.penisache_73059100

Englezul a venit pe lume fara organ genital, iar asta ar presupune pentru o serie de barbati care se plang de dimensiunea penisului lor o adevarata trauma.

Wardle a stiut cum sa isi foloseasca acest defect si a avut parte de mai multe femei decat multi barbati care au organ sexual.

Wardle dezvaluie pe parcursul documentarului ca, in lipsa penisului, a mizat pe tehnicile de persuasiune pentru a le satisface pe femei. Asadar, acesta a ales o cale psihologica de a face sex.

Wardle sustine ca si-a concentrat toata atentia in jurul psihologiei feminine: a stiut cum sa le vorbeasca, cum sa le atinga incat el sa nu fie atins, ce fel de priviri sa le arunce si cum sa le pacaleasca.

El spune ca majoritatea celor cu care a facut sex au avut orgasm, in lipsa penisului. Niciuna dintre partenere nu s-a plans pana acum de abilitatile sale in dormitor.

Iubita actuala a barbatului fara penis este unguroaica de 24 de ani, Fedra Fabian pe numele ei. Cu ea a stat mai bine de 3 ani fara sa isi dea seama in tot acest timp ca el nu are penis. A aflat adevarul despre iubitul ei de la televizor.

Barbatul isi doreste un penis si pentru asta urmeaza un tratament medical de mai bine de doi ani de zile. Acesta ar putea suferi un transplant de penis, folosindu-se tesut muscular de la antebratele sale.

blank