International

INEDIT! Emiratele Arabe Unite au cea mai solidă strategie pentru propășirea populației

Emiratele Arabe Unite vor să înființeze un Minister al Fericirii! Acesta ar trebui să pună la punct politici care să creeze populației o stare de bine și de satisfacție. Anunțul a fost făcut de premierul statul arab, Mohammed bin Rashid Al Maktum.

„Ministrul Fericirii va avea sarcina de a alinia politicile guvernamentale in sensul atingerii binelui social si satisfactiei”, a declarat premierul Emiratelor Arabe Unite.

Pe langa Ministerul Fericirii, autoritatile din Emiratele Arabe Unite au dispus si infiintarea Ministerului Tolerantei. „Toleranta trebuie sa devina o valoare fundamentala in Emiratele Arabe Unite”, a mai afirmat seful Executivului, precizand ca e nevoie de ministere capabile sa genereze schimbare.

Nu este prima oara cand se vorbeste despre un minister al fericirii in lume. Si in Bhutan exista, neoficial, Ministerul Fericirii, o institutie care devine tot mai populara. Si in Venezuela, presedintele Nicolas Madura a anuntat infiintarea unui vice minister al Fericirii, in memoria liderului Hugo Chavez, cu scopul de a aduce multumire sociala.

blank