Showbiz

CRUDUTA CERUTA DE NEVASTA!

Filmările la Burlăciţa s-au încheiat. Deşi îndrăgostită lulea de Valentin, un bărbat de 33 de ani, Daniela Crudu nu s-a afişat niciodată cu cel pe care l-a ales, fiind condiţionată de contract să păstreze discreţia în această privinţă.

Crudu, renegată de soacra mare„Cruduţa” a făcut câteva mărturisiri despre relaţia ei. „Mi-a intrat în suflet. Mi-a plăcut că a fost foarte curajos şi că a luptat pentru mine. Nu am mai fost cerută niciodată în căsătorie”, a spus ea.

61743846Valentin, noul iubit al Danielei Crudu, a mai fost căsătorit de trei ori şi are doi copii de care este foarte mându. „Nu e un lucru de care sunt mândru, până la urmă o familie o faci o singură dată. Prima căsătorie nu se pune, a fost de convenienţă, a doua căsătorie a fost la distanţă şi din ea am o fetiţă. Din a treia căsnicie am un băiat minunat. Nu regret nimic. Nu am cerut niciodată în căsătorie pe cineva. Prima dată când m-am pus în genunchi cu un inel în mână a fost în emisiune”, a spus noul iubit al „Burlăciţei”.

blank