International

EAGLES OF DEATH METAL: TERORISTII AU INTRAT IN CABINA NOASTRA!

Formaţia Eagles of Death Metal povesteşte despre seara de groază pe care au trăit-o în cel mai sângeros atac din Paris, cel care a avut loc în sala Bataclan, acolo unde au murit 89 de persoane. Membrii trupei Eagles of Death Metal, care concertau în momentul atacului terorist, au acceptat să vorbească pentru prima dată despre coşmarul prin care au trecut împreună cu spectatorii.

2015EaglesOfDeathMetal_Opener2015_32_AH060715.article_x4

Site-ul news.vice.com a filmat interviul acordat de artiști și au publicat un fragment din materialul care va fi difuzat integral săptămâna viitoare.

În fragmentul dat publicităţii sâmbătă, vocalistul Jesse Hughes povesteşte că mai mulţi fani s-au ascuns în cabina trupei în momentul atacului. Ei au fost însă găsiţi şi împuşcaţi de către atacatori, cu excepţia unui singur tânăr care se ascunsese sub geaca de piele a lui Hughes.

”Teroriștii au intrat în cabina noastră. Oamenii se prefăceau morţi şi erau foarte speriaţi. Unul dintre motivele pentru care au existat atât de multe victime este că mulţi oameni nu au vrut să îşi părăsească prietenii. Am văzut oameni care s-au pus în fața altor oameni”, povesteşte vocalistul, în lacrimi.

blank