Politic

PONTA NU-L VREA PE CIOLOS!

pontaVictor Ponta s-a întors la liniştea postului de deputat, după ce a demisionat din funcţia de premier a ţării. Asta nu l-a oprit însă să-şi spună părerea despre Liviu Dragnea, cel care i-a luat locul la şefia PSD, şi despre Dacian Cioloş, cel care l-a înlocuit în funcţia de prim-ministru.

„Nu comentez eu noul executiv. Important e că are spirjin masiv. Al meu nu îl are. Eu ca deputat nu voi vota guvernul. Acesta este cabinetul lui Klaus Iohannis. Îmi pasă ce se întâmplă în guvern, în PSD. Cred că un lucru important este ca în România să meargă bine lucrurile, ca şi până acum.

Fostul premier nu a fost invitat la bilanţul PSD şi a trimis un upercut către Liviu Dragnea: „Aşa au spus în public, faptul că mă susţin. În privat, au spus altceva. Nu am fost invitat la bilanţul guvernării. A fost decizia conducerii, dar pe PSD nu mă supar niciodată. Am fost invitat la cafea de domnul Tăriceanu, de către domnul Daniel Constantin. Liviu Dragnea nu m-a invitat”, l-a atacat Ponta pe actualul şef al PSD.

blank