Politic

GORGHIU CERE TUTUROR SA SE LEPEDE DE SATANA PONTA!

Politica se face pe Facebook, mai nou. Co-presedintele PNL, Alina Gorghiu, isi face datoria de lustruitoare a pantofilor lui Klaus Iohannis. Ea cere explicatii lui Dragnea si Oprea, pentru „derapajele” lui Ponta la adresa presedintelui mult iubit al tarii. Gorghiu le da ca povata celor doi lideri sa se lepede de Satana, Victor, Ponta, si sa sustina motiunea de cenzura.

alina-gorghiu

„Le solicit domnilor Dragnea și Oprea, tutorii politici ai lui Victor Ponta și totodată cei care îl girează în fruntea Guvernului României, explicații pentru derapajele de ieri seară ale prim-ministrului trimis în judecată. Cred că este imperativ ca liderii principalelor partide din coaliția de guvernare să se delimiteze public de afirmațiile lui Victor Ponta, calomnioase și nedemne de funcția pe care o ocupă.

Modul în care premierul Ponta înțelege să ducă lupta pentru supraviețuire politică aduce grave prejudicii României. Cei care îl sprijină politic pe Victor Ponta au suficient timp, până marți, la votul asupra moțiunii de cenzură a PNL, să analizeze cu grijă dacă sunt dispuși să dea socoteală pentru fiecare ieșire în decor a acestui prim-ministru compromis moral și politic”, a scris Gorghiu pe pagina sa.

blank