Politic

OPRESCU FACE DRUMURI INTRE AREST SI SPITAL! N-ARE VOIE CU DUBA!

Fostul primar al Capitalei, Sorin Oprescu, a cerut sa beneficieze de tratament la spitalul Universitar, cel pe care l-a condus candva din functia de director. I s-a aprobat o alta locatie, spitalul Militar.

Mediciii spun ca mersul cu duba politiei il poate costa viata pe edil, deoarece in ea nu exista targa si tub de oxigen.soprescu_s_53692700

Doctorii au stabilit ca exista modificari EKG si o enzima – troponina I – a carei valoare este ridicata, ceea ce indica un posibil preinfarct. Fostul primar s-a intors luni in arest pentru ca marti sa viziteze din nou spitalul.

Domnul Oprescu este diabetic, iar la persoanele cu aceasta afectiune infarctul nu prea doare. Cel mai adesea, apar astenie, transpiratie, greata, edem pulmonar, insuficienta cardiaca si chiar sincopa, nu durerea aceea tipica infarctului, care radiaza in mandibula si in spate. Dansul se afla intr-o stare de stres maxim, oboseala si disconfort, ceea ce duce, in organism, la o descarcare de catecolamine ce pot genera tahicardie, spasm coronarian, iar riscul unui infarct creste. La cum il cunosc, dansul este o persoana orgolioasa si sunt convins ca nu face circ, ci chiar a avut probleme reale”, spune conf. dr. Tudor Ciuhodaru, medic primar urgente-toxicologie.

Si Elena Udrea a fost de partea lui Oprescu: „Un om aflat in situatia lui, isi traieste condamnarea la moarte in puscarie! Nu sunt conditii!”, a spus Udrea.

Deasemenea, iubita lui Sorin Oprescu, a confirmat dupa ce l-a vizitat pe acesta in arest, ca primarul se simte din ce in ce mai rau si ca se afla in pericol de moarte.

blank