Sarcina este una dintre cele mai minunate perioade din viața unei femei.

În ciuda faptului că sarcina este o perioadă aparte, pe parcursul celor 9 luni de sarcină vor exista multe momente când te vei simți obosită și îți vei dori să vină cu nerăbdare ziua nașterii. Dar sarcina este, fără îndoială, o etapă unică și minunată de care ar trebui să te bucuri cât mai mult.

În acest articol îți vom dezvălui câteva dintre motivele pentru care sarcina este cel mai bun lucru din lume.

O viață crește în interiorul tău! Ești ca o zeiță cu super puteri, capabilă să dea viață unei ființe. În aceste luni, nu doar o dată te vei simți așa când vei observa cum în  corpul tău se formează un copil dintr-un embrion mic. În tine se vor dezvolta toate organele copilului, acesta va crește, va începe să se miște. Este pură magie.

Partenerul tău va fi mai conștient de tine ca niciodată. Dacă partenerul tău nu dă de obicei importanță micilor detalii, cu siguranță în aceste luni vei observa o mare schimbare: te va suna mult mai mult, îți va trimite mesaje de dragoste, te va săruta și îmbrățișa mai des, va fi la curent cu orice ți se întâmplă, îți va mângâia burtica… Sarcinile tind să unească mult cuplurile.

Ai la dispoziție 9 luni în care ceilalți vor avea grijă de tine și te vor răsfăța mai mult ca niciodată. În aceste luni toată lumea va fi conștientă de tine, să nu obosești sau exagerezi, așa că profită de ea și fă-ți cât mai mult timp pentru tine și bebelușul tău.

Îți poți cumpăra haine mulate pe corp, pentru a-ți arăta burtica. Hainele de maternitate de astăzi sunt moderne, sexy și drăguțe. Profită de ocazie pentru a arăta tuturor burtica ta. Nu o ascunde sub haine largi.

Poți decora camera bebelușului tău. Poți picta pereții, poți lipi tapet, poți alege mobilierul potrivit, poți cumpăra hăinuțe și animale de pluș pentru bebeluș. Fă camera micuțului tău cât de frumoasă vrei.

Citeste si...
10 semne ca urmeaza sa fii parasita. Daca face asta, e timpul sa pleci din viata lui

Vei găsi întotdeauna un loc în transportul public. Deși există încă oameni lipsiți de respect, majoritatea oamenilor se vor ridica și îți vor oferi locul, astfel încât să poți sta confortabil în autobuz sau metrou. De asemenea, ți se va ceda rândul la coadă la supermarket, în diverse alte magazine etc.

Îți vei face familia fericită. Așteptarea unui copil le va umple părinților, socrilor și fraților tăi sufletele de fericire. Dintr-odată, toată lumea va aștepta încântată sosirea noului membru al familiei.

Vei învăța multe lucruri noi. Cu siguranță în aceste luni vei citi multe cărți și pagini web despre sarcină și educație. Așadar, veți învăța multe lucruri despre sarcină, naștere, îngrijirea bebelușilor. Cuvinte pe care nu le-ai auzit până acum, precum colostru sau meconiu, vor deveni parte a vocabularului tău.

Vei înțelege în cele din urmă relația dintre săptămâni și luni de sarcină! Un lucru care până acum ți-a fost imposibil de înțeles („De ce este 6 săptămâni reprezintă o lună de sarcină?”). Acum vei înțelege și vei ști să „transformi” săptămânile în luni într-o clipă.

Vei avea bebelușul doar pentru tine. În aceste luni, te poți bucura de el cât vrei, vei vorbi cu bebelușul tău, îl vei vedea în interiorul tău, îi vei cânta. Alături de tine va fi și partenerul tău, desigur, dar, mai presus de toate, aceste luni sunt ale tale și ale micuțului tău. Bucură-te de clipele care zboară și care apoi îți vor lipsi!

Este adevărat, vin alte clipe minunate și un binemeritat concediu de maternitate, care îți va permite să ai grijă de bebelușul tău după naștere.

Dacă după concediul de creștere a copilului vei dori să-ți cauți un nou loc de muncă, îți recomandăm ca, înainte de a participa la un interviu, să afli mai multe informații despre tipul de întrebări interviu care ți se pot adresa. Mult noroc îți dorim!