La un moment dat în viață oricine are nevoie de o firmă de transport mobilă. Procesul este unul mult mai complex decât s-ar crede la prima vedere, motiv pentru care este aproape imposibil să te descurci singur. Pentru cei care se află în situația de a se muta dintr-o locuință în alta sau pentru firmele care își mută sediul, cei de la SprintMove Company au făcut o listă cu 10 calități ce trebuie să fie căutate la o firmă de transport.

1. Experiența.

O primă calitate ce trebuie să fie căutată la o firmă de transport mobilăeste experiența. Mai mulți ani în care s-au făcut sute sau mii de transporturi dezvoltă atenția angajaților la micile detalii, în așa fel încât riscul de a apărea erori sunt din ce în ce mai mici. SprintMove,spre exemplu, are o experiență de peste 10 ani și 130 de mutări în fiecare lună. Practic, indiferent de situație, întregul proces este un automatism pentru angajații firmei.

2. Dotările.

Nu sunt suficiente două mâini gata de lucru. O firmă de mutări are nevoie de mașini mari care să se muleze pe cerințele clienților și de o mulțime de accesorii care să ofere siguranță pentru bunuri. Cutii, folii, pungi, dar și aparate de montat și demontat mobilier, toate trebuie să fie prezente în dotarea firmei.

3. Numărul de servicii oferite.

Principalul serviciu este cel de mutare, însă mutarea înseamnă doar transportul dintr-un punct în altul. Pe lângă acesta, trebuie să se contureze și servicii de manipulare, ambalare, planificare, demontare și montare mobilă. Atenție foarte mare la numărul de servicii pe care le oferă o firmă de mutări, pentru a nu rămâne în noua casă cu mobila desfăcută și nemontată.

4. Procesul de mutare.

 O altă calitate ce trebuie să fie urmărită la o firmă de transporteste modul în care se desfășoară procesul de mutare. Acesta trebuie să înceapă cu o analiză din partea unui expert, să continue cu o estimare de cost și abia ulterior cu ambalarea, manipularea și mutarea. Ceea ce trebuie avut tot timpul în vedere este siguranța bunurilor de-a lungul întregului proces.

Citeste si...  Nici o vedetă nu a mai fost atât de convingătoare atât în timpul vieții, cât și după ce a murit, așa cum este Marilyn Monroe.

5. Garanția.

Chiar dacă firma aleasă acordă o atenție foarte mare fiecărui detaliu, există riscul să apară accidente. În astfel de situații neplăcute, o asigurare complexă al carei beneficiar este firma de transport, poate să elimine situații cu adevărat neplăcute. SprintMove Coompany oferă asigurărea bunurilor cu sume de până la 100 000 de euro, în așa fel încât riscurile pentru client sunt aproape zero.

6. Transparența.

Costurile trebuie să fie stabilite exact, încă de la început iar procesul de mutare trebuie să fie făcut după un plan cât se poat de strict. În felul acesta se poate obține un timp scurt pentru întregul proces și un client mulțumit.

7. Costul.

Costurile de transport mobilă sau de transport al altor mărfurivariază destul de mult de la o firmă la alta. Nu trebuie să se caute cel mai mic preț, deoarece poate ascunde anumite probleme. Este bine, totuși, să se caute un preț echilibrat, care să fie relevant pentru serviciile oferite. Tocmai de aceea, transparența este esențială.

8. Părerile clienților.

Trăim în epoca în care fiecare își poate spune părerea public. În momentul în care o firmă de transportoferă servicii de proastă calitate, clienții săi reacționează. Caută părerile clienților pe internet și asigură-te că firma pe care o angajezi este ceea ce trebuie.

9. Rapiditatea.

Timpul de mutare poate sa conteze. Nu este cel mai important, însă este un detaliu care contureaza calitatea unor servicii de transport.

10. Flexibilitatea.

Este ultima calitate pe care cei de la SprintMove o evidențiază. O firmă de transport mobilă trebuie să poată lua decizii imediate în funcție de situația de moment. De asemenea, este bine să asigure atât transport național, cât și internațional, dat fiind faptul că există din ce în ce mai multe mutări în afara și din afara graniței.

Www.sprintmove.ro, firmă de transport mobila bucuresti îndeplinește toate cele 10 calități, multitudinea de review-uri pozitive de pe toate canalele de social media dovedește acest lucru și o recomandă!