Fanteziile vă pot condimenta activitatea în… pat!

femei

Jocurile sexuale transformă o seară plictisitoare într-una fierbinte. Chiar dacă aţi depăşit perioada adolescenţei, uitaţi pentru o seară de problemele pe care le aveţi ca adulţi şi apelaţi lajocurile sexuale.

Jocurile sexuale nu doar că alungă monotonia din dormitor, însă îmbunătăţesc comunicarea şi oferă şi scuza perfectă pentru a vă extinde repertoriul sexual. Ca să nu mai vorbim de faptul că jocurile sexuale adaugă noi înţelesuri la ideea de distracţie între cearceafuri. Iată câteva jocuri sexuale care cu siguranţă vor condimenta relaţia voastră:

Sexy Yahtzee – Nu aveţi nevoie decât de un zar şi de o imaginaţie vie. Pe o bucăţică de hârtie ambii parteneri vor scrie acţiunile corespunzătoare numărelor. Puteţi păstra acest joc relativ cuminte (ex.: 1 = masaj la picior) sau, în funcţie de dispoziţie, împinge limitele (ex.: o anumită poziţie sexuală). Când tu dai cu zarul, partenerul/a trebuie să execute acţiunea. Ţine minte: aceasta este şansa ta de a încerca toate „acţiunile” pe care, din timiditate, nu le-ai cerut, aşa că nu face pasul înapoi.

Adevăr sau Provocare – În cazul în care n-ai jucat niciodată acest joc vei avea parte de multe surprize. Indiferent că alegi adevărul sau provocarea cu siguranţă că vei descoperi câteva lucruri interesante despre partener/ă (şi vice versa este valabilă). Aveţi nevoie doar de imaginaţie şi de un apetit sexual sănătos. Dacă rămâi blocat, nu doar întreabă despre fanteziile lui/ei sexuale, ci transformă-le în realitate. În privinţa provocării, un striptease sau un dans la bară sunt mereu bine venite şi primite. În cazul în care nu vrei să răspunzi sau să întrebi în legătură cu aventurile trecute, setează reguli în acest sens.

Învârte sticla – Sigur îţi aminteşte de „Învârte sticla” pe care îl jucaţi în adolescenţa atunci când vă strângeaţi în gaşcă, băieţi şi fete, la cineva ai cărui părinţi nu erau acasă. Această variantă adultă, depăşeşte cu mult graniţele sărutului. Începeţi prin golirea unei sticle de vin, vă va aduce în starea de spirit potrivită. Pe lângă sticla goală, mai este nevoie de un marker şi o hârtie mare. Desenează un cerc, de două ori mai mare decât sticla, pe care să-l împarţi 6 părţi egale. În fiecare căsuţă scrie o cerinţă sexuală, ceva pe care atât femeia cât şi bărbatul o poate îndeplini (ex.: sărut franţuzesc, striptease, dorinţa partenerului). Învârtiţi sticla pe rând; indiferent de secţiunea la care ajunge sticla, executaţi ceea ce este trecut acolo.

Sexi Twister – Îţi aminteşti de acest joc? Îţi aduci aminte de acele poziţii demne de un contorsionist (piciorul drept pe verde, mâna stângă pe galben) în timp ce corpul tău este strâns lipit de al adversarului. Acum imaginează-ţi acelaşi scenariu, însă participanţii sunteţi voi doi dezbrăcaţi. Nu aveţi nevoie decât de tabla jocului şi de costumele din naştere. Pentru a creşte spectaculozitatea jocului distrage-i atenţia „oponentului” prin săruturi, şoapte etc. Ultimul care rămâne în picioare câştigă.

Joacă din nou – Partea cea mai bună a acestor jocuri este că nimeni nu pierde. Nu doar că jocuri sexuale cresc libidoul, însă vă aduc la lumină şi fanteziile, iar toate acestea vă apropie şi mai mult. Iată o situaţie win-win.

 

Citeste si...  Ştii cum să-ţi menţii sănătatea în zona intimă?!