Cântăreaţa va avea mâine, de ziua ei, primul concert după înmormântarea mamei

Daniela pomana

 Daniela Gyorfi are grijă ca o vecină să primească în fiecare zi meniul pe care mama sa îl lua la pat în fiecare dimineaţă. Totodată, cântăreaţa plăteşte pe cineva care să îngrijească mormântul Anicăi, deoarece ea nu are voie, timp de 40 de zile, conform tradiţiei, să intre în cimitir.

La două săptămâni de la decesul Anicăi, răpusă de cancer de plămâni la doar 62 de ani, Daniela Gyorfi respectă întocmai toate obiceiurile creştineşti. Pe lângă parastasurile pe care le-a făcut, artista împarte în fiecare zi unei prietene tot ceea ce Anica mânca la micul dejun. “Mama bea zilnic o cafea, la care avea o baghetă caldă. Obişnuia să mai consume ouă şi roşii. Acum toate astea le dau de pomană”, a mărturisit artista.

Daniela nu a ajuns încă la mormântul femeii care i-a dat viaţă şi cu care a avut o relaţie specială, dar s-a preocupat ca acesta să fie îngrijit, astfel că a plătit o femeie să care apa, conform tradiţiei: “40 de zile nu merg la cimitir, pentru că mi s-a spus că aşa e bine, să las sufletul să se odihnească”, ne-a explicat cântăreaţa.

“Ştiu că la un moment dat trebuie să ne îngropăm părinţii, dar la mine e altceva, eu şi mama am avut o relaţie specială”, a adăugat vedeta. Daniela n-are încotro şi trebuie să revină pe scenă, deoarece nu poate ignora contractele deja semnate. Primul spectacol îl va susţine mâine, chiar de ziua ei de naştere, când va împlini 45 de ani.

 

 

Citeste si...  Cele mai bune alimente care te ajuta la detoxifierea organismului dupa mesele copioase de Sarbatori